Inge de Heer

Over mij

Op dit moment ben ik 44 jaar en ben ik getrouwd met Wouter en samen hebben wij 2 kinderen. Een dochter van 17 jaar en een zoon van 15 jaar. We wonen samen met onze hond Pip in Asten .

In 2016 ben ik gestart als coach voor met name slaapproblemen van kinderen. Al snel kwam ik erachter dat het slaapprobleem vaak het symptoom is en dat de oorzaak van het slaapprobleem dieper ligt. De keuze tot bijscholing tot psychosociaal therapeut was daarom snel gemaakt. Ik richt me nu voornamelijk op de relaties binnen het gezin. Zowel de relatie tussen de partners (ouders), de partners als de relaties tussen de ouders en het kind. Doordat we niet alleen het symptoom aanpakken, merk je direct verandering in je hele leven.

Zowel in mijn werk als in mijn privĂ©leven ervaar ik hoe belangrijk het is dat je zelf lekker in je vel zit, je relatie goed loopt en de band met je kinderen goed is. Toch biedt dit pad soms de nodige uitdagingen. Mijn passie is om samen deze relaties en problemen te onderzoeken, aan te pakken en om vervolgens weer samen goed verder te kunnen gaan. 

Wil jij meer weten over mij? Neem dan gerust contact op.

Opleidingen

Relatietherapie

Met elementen uit emotion focused therapy (EFT) van Sue Johnson, geweldloze communicatie van Marshall Rosenberg, en directieve relatietherapie van Lange en Van de Ven. 

Psychosociaal therapeut

O.a. (belemmerende) overtuigingen (RET, Rationeel Emotieve Therapie van Albert Ellis), denkstijlen, Transactionele analyse van Berne. Medische (psychosociale basiskennis.

Kindertherapeut

O.a. hechting volgens gedachtegoed Gordon Neufeld, systeemtherapie van Steven Pont, communicatie en spel.

Therapie is ook online mogelijk. Hierin heb ik reeds jarenlange ervaring.

Aangesloten bij:

Expertise

  • Relatietherapie
  • Psychosociale therapie
  • Kindertherapie
Mijn gezin

Mijn gezin

Wil jij ook snel aan de slag? Maak dan nu een afspraak!