fbpx

Slaapt je kind slecht?

Slaap is 1 van de belangrijkste dingen die wij allemaal nodig hebben. Het slapen hebben we nodig voor een goede ontwikkeling en herstel. Maar ook jullie als ouders hebben jullie slaap hard nodig. Op het moment dat je kind slecht slaapt, dan heeft dat zijn weerslag op het hele gezin. Iedereen lijdt eronder. Het is daarom ook heel belangrijk om niet te lang te wachten met het zoeken van hulp. Echte slaapcoaching is pas mogelijk vanaf 6 maanden, maar voor die tijd kunnen we wel al samen de eerste stappen gaan zetten.

Naarmate je kind ouder wordt gaan ze natuurlijk minder slapen. Maar ook dan blijft het slapen ontzettend belangrijk. Zie jij nu problemen in het gedrag en naar je gevoel te weinig slaap, laten we dit dan samen aanpakken, zodat de rust weer terugkomt in huis.

Het doel

Het doel van slaapcoaching is (weer) zorgen voor een uitgerust gezin. Soms is de oplossing heel simpel en zit het bijvoorbeeld in het slaapschema, maar vaak is het slaapprobleem enkel het symptoom. Dus een uiting van een ander onderliggend probleem. Tijdens een slaapcoachtraject kijken we daarom verder dan alleen het kind.

Opbouw van de therapie

Slaapcoaching wordt aangeboden vanuit ‘de Kinderslaapcoach’. Meer informatie over slaapcoaching, slaapcoachtrajecten en de kosten kun je daarom terugvinden op de website van de Kinderslaapcoach. 

De kosten en vergoedingen

De kosten en vergoedingen van kinderslaapcoaching/therapie kun je terugvinden op de website van de Kinderslaapcoach. Klik hierboven op de button voor meer informatie.

Willen jullie graag hulp? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakinsgesprek!